برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز آموزشی درمانی امام رضاImam Reza General Hospital

فهرست اصلی



 
نام بخش تغذيه
موقعیت جغرافیایی زيرزمين
رئيس بخش  دكتر علي  طريقت
شماره تماس(داخلي)
شماره تماس(داخلي) مسئول تغذيه الناز حامد 6232
شماره تماس(داخلي) مسئول تغذيه باليني ميترا سرمدي 6232
کارشناسان تغذیه رضا زيركي 6128
سعيده لله زاده 6231
حانيه ولي پور
آيلار مازندراني
رقيه بيرامي
متصدي امور رايانه احمد ثابت قدم 6243
تاق گاواژ 6245
اتاق رژيمي 6142
غذاخوري 6243
دفتر شركت پيمانكار 6246

معرفي بخش تغذيه مركز آموزشي، درماني و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبريز
 
دسترسی به غذای سالم و باکیفیت، حق هر انسانی است. خدمات غذایی و مراقبت‌های تغذیه‌ای مناسب در بیمارستان، در بهبود بیماران اثرات مفید و انکارپذیری دارد. ابتلاء بیماران بستری به سوءتغذیه، غیرقابل قبول است و منجر به افزایش مدت اقامت بیمارن در بیمارستان، طولانی شدن مدت بازتوانی و هزینه‌های غیرضروری برای مراقبت‌های بیمار خواهد شد. غذای ارائه شده در بیمارستان ضمن تأمین نیازهای فیزیولوژی، جنبه‌ی درمانی دارد. یکی از اجزای اساسی در مدیریت خدمات غذایی بیمارستان، رضایت بیماران بستری است که خود اجزاء متعدد و پیچیده‌ای دارد.
بخش تغذیه یکی از اجزاء لاینفک بیمارستان است که شامل دو واحد مستقل 1- مشاوره‌ی تغذیه و رژیم درمانی (مشاوره بیماران بستری در بخش‌ها و سرپایی در کلینیک) و 2- خدمات غذایی (برنامه‌ریزی و کنترل مواد غذایی خریداری شده، انتقال موادغذایی خام یا فرآوری شده، انبارداری، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذاهای اصلی و میان وعده‌های غذایی، بوفه‌ی مواد غذایی و سالن‌های سرو غذا) با کارشناسان مستقل بوده و وظایف این دو واحد را به عهده دارد.
با توجه به این که تصویب و ابلاغ دستورالعمل اجرایی بخش تغذیه‌ی مراکز آموزشی و درمانی و تفکیک آن به دو واحد مستقل در سال 1397 صورت گرفته است، کارشناسان تغذیه‌ی مرکز کماکان و همزمان؛ البته با برنامه‌ریزی دقیق؛ وظایف هردو واحد یعنی مربوط به خدمات غذایی و مشاوره‌های تغذیه و رژیم درمانی را انجام می‌دهند.

خدمات ارائه شده:
  •  انجام مشاوره تغذيه بيماران بستري در مركز امام رضا (ع) و شهيد قاضي و پيگيري بيماران مشاوره شده
  • آموزش بيماران و همراهان در زمان انجام مشاوره تغذيه و در زمان ترخيص
  • تحويل برگ رژيم و توصيه‌هاي تغذيه‌اي به بيماران در زمان انجام مشاوره 
  • تنظيم  فرمولا وگاواژ براي بيماراني كه قادر به تغذيه دهاني نبوده وتغذيه انترال دارند
  • آموزش چگونگي تهيه فرمولا براي بيماران با تغذيه انترال در زمان ترخيص
  • مشاوره تغذيه بيماران سرپايي در درمانگاه مركز
  • فروش غذا به همراهان بيماران و سایر افراد(لیست قیمت های فروش غذا به شرح زیر می باشد)
  • تهیه و فروش غذای مخصوص برای بیمارانی که از طریق لوله تغذیه می شوند.



 
  • نوشته شده
  • توسط علی درخشی
  • ویرایش شده
  • توسط مریم حسن خانی
  • تعداد بازدید : 1124
نظرات شما
captcha refresh