شرح وظايف كاركنان بخش تغذيهی مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریز
كارشناس مسئول خدمات غذايي:
-
-نظارت بر مراحل مختلف فرآيند خدمات غذايي
-
-تنظيم برنامه كاري كارشناسان تغذيه
-
- هماهنگي و نظارت بر امور مربوط به سلف سرويس
-
-هماهنگي در جهت اجراي موازين بهداشتي كاركنان آشپزخانه
نظارت -بر عملكرد شركت پيمانكار
-
-كنترل نهايي صورت وضعيت پيمانكار
-
-برگزاري جلسات بخش تغذيه
-
-هماهنگي براي آموزش كاركنان آشپزخانه
-
-اجراي استانداردهاي اعتباربخشي بخش تغذيه
-
-جمعآوري اطلاعات آماري مرتبط با فعاليتهاي بخش تغذيه و به كار گيري نتايج در برنامه ريزيهاي آتي
-
-مطالعه قوانين، مقررات، آييننامهها و بخشنامههاي مربوط به رشته شغلي مربوطه
-
-شركت فعال در دورههاي كارآموزي، مهارتي و آموزشي در جهت ارتقا معلومات و توانمديهاي شغلي و به كارگيري نتايج آن در انجام وظايف محوله
كارشناس مسئول تغذيه باليني:
-
-انجام مشاوره تغذيه
-
-هماهنگي و يكسان سازي در نوع رژيم نويسي و تنظيم محلول فورمولا بين كارشناسان تغذيه
-
-تلاش در جهت بهبود وضعيت تغذيه بيماران و كاركنان از طريق ارائه راهنمايي و مشاوره تغذيه
-
-هماهنگي با پزشكان در جهت درخواست و اجراي به موقع مشاوره تغذيه
-
-هماهنگي با كارشناسان تغذيه در خصوص نظارت بر اتاق تهيه محلول فرمولا و اتاق تهيه غذاهاي رژيمي
-
-تهيه و تنظيم برنامه و منوي غذايي بيماران
-
-كنترل نهايي آمارهاي غذايي بيماران
-
-هماهنگي براي تشكيل جلسات گزارش موردي ماهانه بخش تغذيه
-
-هماهنگي براي برگزاري سمينارهاي علمي ماهانه تغذيه
-
-برنامهريزي براي تهيه پمفلتهاي علمي بخش تغذيه توسط كارشناسان تغذيه
-
-هماهنگي با كارشناسان تغذيه در خصوص تقسيم بندي بخشها براي انجام مشاوره در بين كارشناسان
-
- شركت فعال در دورههاي كارآموزي، مهارتي و آموزشي در جهت ارتقا معلومات و توانمنديهاي شغلي و به كارگيري نتايج آن در انجام وظايف محوله
كارشناس تغذيه و رژيم درماني:
-
-انجام مشاوره تغذيه
-
-نظارت بر مواد غذايي خريداري شده توسط پيمانكار
-
-نظارت بر كيفيت و كميت غذاي پخته شده
-
-نظارت بر اتاق تهيه محلول فورمولا و اتاق تهيه غذاهاي رژيمي
-
-نظارت بر رعايت موازين بهداشتي آشپزخانه
-
-كنترل آمار غذايي بيماران و كاركنان
-
-شركت در سمينارهاي علمي و جلسات گزارش موردي ماهانه
-
-آموزش تهيه محلول گاواژ به بيماران ترخيص شده
متصدي صدور ژتون غذا:
-
-ممهور كردن ژتونهاي نهار و شام اينترنها و اكسترنها با درج تاريخ و نام بخش تغذيه دو بار در ماه
-
-تحويل ژتونهاي آماده به اينترنها و اكسترنها از هر 15 روز يكبار
-
-ثبت چهره کارکنان و یا فعال کردن کارت دانشجویی دانشجویان جدید الورود
-
-جمع بندی آمارغذاهای درخواست شده از طریق اتوماسیون اداری
-
-گزارشگیری وجمع بندی آمارهای غذایی روزانه کارکنان و پزشکان
-
-ارائه لیست غذایی بیماران در وعده صبحانه در روزهای کاری و تعطیل
-
-تحویل برگه های رژیم های غذایی بیماران به بخش ها
-
-رابط انجام کارهای اداری بخش تغذیه
-
-راه اندازی و کنترل سیستم های کامپیوتری نرم افزار ثبت چهره
-
-هماهنگي كامل با كارشناس مسئول خدمات غذايي جهت پيشبرد امور و رفع مشكلات