شرح وظايف كاركنان بخش تغذيه‌ی مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریز
 
       كارشناس مسئول خدمات غذايي:
  • -نظارت بر مراحل مختلف فرآيند خدمات غذايي
  • -تنظيم برنامه كاري كارشناسان تغذيه
  • - هماهنگي و نظارت بر امور مربوط به سلف سرويس
  • -هماهنگي در جهت اجراي موازين بهداشتي كاركنان آشپزخانه
    نظارت -بر عملكرد شركت پيمانكار
  • -كنترل نهايي صورت وضعيت پيمانكار
  • -برگزاري جلسات بخش تغذيه
  • -هماهنگي براي آموزش كاركنان آشپزخانه
  • -اجراي استانداردهاي اعتباربخشي بخش تغذيه
  • -جمع‌آوري اطلاعات آماري مرتبط با فعاليت‌هاي بخش تغذيه و به كار گيري نتايج در برنامه ريزي‌هاي آتي
  • -مطالعه قوانين، مقررات، آيين‌نامه‌ها و بخشنامه‌هاي مربوط به رشته شغلي مربوطه
  •  -شركت فعال در دوره‌هاي كارآموزي، مهارتي و آموزشي در جهت ارتقا معلومات و توانمدي‌هاي شغلي و به كارگيري نتايج آن در انجام وظايف محوله

      كارشناس مسئول تغذيه باليني:
  • -انجام مشاوره تغذيه
  • -هماهنگي و يكسان سازي در نوع رژيم نويسي و تنظيم محلول فورمولا بين كارشناسان تغذيه
  • -تلاش در جهت بهبود وضعيت تغذيه بيماران و كاركنان از طريق ارائه راهنمايي و مشاوره تغذيه
  • -هماهنگي با پزشكان در جهت درخواست و اجراي به موقع مشاوره تغذيه
  • -هماهنگي با كارشناسان تغذيه در خصوص نظارت بر اتاق تهيه محلول فرمولا و اتاق تهيه غذاهاي رژيمي
  • -تهيه و تنظيم برنامه و منوي غذايي بيماران
  • -كنترل نهايي آمارهاي غذايي بيماران
  • -هماهنگي براي تشكيل جلسات گزارش موردي ماهانه بخش تغذيه
  • -هماهنگي براي برگزاري سمينارهاي علمي ماهانه تغذيه
  • -برنامه‌ريزي براي تهيه پمفلت‌هاي علمي بخش تغذيه توسط كارشناسان تغذيه
  • -هماهنگي با كارشناسان تغذيه در خصوص تقسيم بندي بخش‌ها براي انجام مشاوره در بين كارشناسان
  • - شركت فعال در دوره‌هاي كارآموزي، مهارتي و آموزشي در جهت ارتقا معلومات و توانمندي‌هاي شغلي و به كارگيري نتايج آن در انجام وظايف محوله

       كارشناس تغذيه و رژيم درماني:
  •   -انجام مشاوره تغذيه
  • -نظارت بر مواد غذايي خريداري شده توسط پيمانكار
  • -نظارت بر كيفيت و كميت غذاي پخته شده
  • -نظارت بر اتاق تهيه محلول فورمولا و اتاق تهيه غذاهاي رژيمي
  • -نظارت بر رعايت موازين بهداشتي آشپزخانه
  • -كنترل آمار غذايي بيماران و كاركنان
  • -شركت در سمينارهاي علمي و جلسات گزارش موردي ماهانه
  • -آموزش تهيه محلول گاواژ به بيماران ترخيص شده
 
      متصدي صدور ژتون غذا:
  • -ممهور كردن ژتون‌هاي نهار و شام اينترن‌ها و اكسترن‌ها با درج تاريخ و نام بخش تغذيه دو بار در ماه
  • -تحويل ژتون‌‌هاي آماده به  اينترن‌ها و اكسترن‌ها از هر 15 روز يكبار
  • -ثبت چهره کارکنان و یا فعال کردن کارت دانشجویی  دانشجویان جدید الورود
  •  -جمع بندی آمارغذاهای درخواست شده از طریق اتوماسیون اداری
  • -گزارش‌گیری وجمع بندی آمارهای غذایی روزانه کارکنان و پزشکان
  • -ارائه لیست غذایی بیماران در وعده صبحانه در روزهای کاری و تعطیل
  • -تحویل برگه های رژیم های غذایی بیماران به بخش ها
  • -رابط انجام کارهای اداری بخش تغذیه
  •  -راه اندازی و کنترل سیستم های کامپیوتری نرم افزار ثبت چهره
  • -هماهنگي كامل با كارشناس مسئول خدمات غذايي جهت پيشبرد امور و رفع مشكلات
  • نوشته شده
  • توسط خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
  • ویرایش شده
  • توسط میترا سرمدی
  • تعداد بازدید : 3735