دکتر مجتبی محمدزاده: بخش طب هسته ای مرکز امام رضای تبریز با در اختیار داشتن نیروی انسانی متخصص و تجهیزات پیشرفته و به روز، آمادگی انجام تمام اسکن های پزشکی هسته ای را دارا می باشد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضای تبریز دکترمجتبی محمد زاده گفت: روز ملی فناوری هسته ای روزی است که متخصصین توانمند هسته ای توانستند کلیه مراحل استخراج و تولید و مرحله نهایی تولید انرژی هسته ای در کشور را بومی کنند.
رئیس بیمارستان امام رضای تبریز با حضور در بخش پزشکی هسته ای مرکز ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه پرسنل این بخش یکی از مهمترین کاربردهای انرژی هسته ای را کاربرد درمانی و دارویی عنوان کرد و گفت: خرسندیم که توانسته ایم با افتتاح بخش ید درمانی در اواخر سال 1401 گامی کوچک در جهت رفع نیازهای بیمارانی که جهت درمان خود نیاز به رادیو داروهای درمانی دارند برداریم.
وی در ادامه گفت: با توجه به نیمه عمر بسیار کوتاه رادیوداروهای مذکور و نیاز به وجود سایت تولید این رادیوداروها به همت خیرارجمند و نیک اندیش آقای قصاب عبدالهی ساختمان ید درمانی وکلین روم دارویی بسیاری از مشکلات این بیماران را حل کردند.
دکتر محمدزاده افزود: بخش پزشکی هسته ای از سال 1369مشغول خدمت رسانی به هموطنان عزیز می باشد. در حال حاضر این بخش با در اختیار داشتن نیروی انسانی مجرب و پزشکان متخصص و نیز تجهیزات پیشرفته و به روز،آمادگی انجام تمام اسکن های پزشکی هسته ای با تعرفه دولتی و پذیرش بیماران بیمه های مختلف اصلی و تکمیلی را دارا می باشد.
واولویت اول ما در تجهیز این بخش از مرکز امام رضا(ع) تهیه دستگاه اسپکت سی تی هست که اقدامات لازم در حال پیگیری است.
دکتر قره پاپاق مدیر گروه طب هسته ای گفت: فناوری هسته ای در علوم پزشکی، شامل استفاده از رادیوداروها و چشمه های پرتوزا در درمان فناوری هسته ای و بیماریهایی چون سرطان میباشد.
وی در خصوص خدمات قابل ارائه این بخش گفت: تمامی اسکن های روتین در پزشکی هسته ای از جمله: اسکن پرفیوژن قلب، اسکن استخوان تمامی بدن، اسکن اکتروتاید، اسکن های کلیه DMSA و DTPA، اسکن های پرفیوژن و ونتیلاسیون ریه، بررسی ایزوتوپیک برگشت ادرار VCUG، پرفیوژن کبدی، بررسی مجاری صفراوی HIDA و بررسی اورکیت یا تورشن بیضه و همچنین اسکن لنفوسنتی گرافی Breast نیز در این بخش انجام می گردد.
این متخصص پزشکی هسته ای با تشریح اینکه راه اندازی ساختمان یددرمانی و کلین روم داروهای شیمایی برای درمان بیماران بسیار تاثیر گذار بوده ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولین دانشگاه بتوانیم بخش طب هسته ای را مجهزتر کنیم تا مردم استان بتوانند خدمات جامع تری از بخش طب هسته ای دریافت کنند و
در این دیدار ضمن بررسی توانمندیهای بخش و نیازهای موجود در خصوص فضای فیزیکی و تجهیزات مورد نیاز مرکز بحث و بررسی صورت گرفت.
گفتنی است: مرکز ید درمانی با متراژ 860 متر مربع و 10 اتاق مجهز و کلین روم به متراژ 105 متر مربع و با هدف ارتقاء خدمات دارویی داروهای سایتو توکسیک ساخته شد که پلان این پروژه توسط کارشناسان سازمان انرژی اتمی مورد تایید قرار گرفت. این دو پروژه توسط خیر بزرگوار حاج مصطفی قصاب عبدالهی و به یاد فرزندشان مرحوم مرتضی قصاب عبدالهی ساخته شده که به عنوان پروژه نمونه کشوری در نوع خود شناخته شده و یکی اززیباترین، مجهزترین و پیشرفته ترین پروژه هایی است که بیماران می توانند در این مرکز درمان شوند.