جلسه ی آمادگی و هم فکری در راستای مدیریت مراجعان احتمالی حوادث چهارشنبه آخر سال در تاریخ 15/12/1401 در اتاق رئیس مرکز با حضور معاون درمان این مرکز تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز امام رضا (ع) تبریز دکتر داوود آقا محمدی معاون درمان مرکز گفت: با توجه به فرا رسیدن آخر سال 1401 و مخصوصا چهارشنبه آخر سال این جلسه با حضور مدیران و کارشناسان ذی ربط تشکیل شد و در راستای مدیریت و سامان دهی منابع و نیروی انسانی برای ارائه خدمات شایسته به مراجعان بحث و گفتگو شد.
وی افزود: بررسی تجربیات سالهای گذشته همکاران در واحدهای مختلف مرکزو همچنین بررسی پس خوراند مانورهای اجرا شده در این بیمارستان برای آمادگی بیشتر در مواجه با بحران ها و حوادث از محورهای اصلی این جلسه بود.
دکتر آقا محمدی با تاکید بر افزایش مهارت علمی و عملی در مواجه با شرایط مختلف همکاران از طریق آموزش مداوم لزوم بررسی و تهیه داروها و لوازم مصرفی احتمالی مورد نیاز در این ایام را یادآور شد.
معاون درمان مرکز گفت: تهیه کیت های مخصوص آزمایشگاه - هماهنگی با مرکز الغدیر در خصوص ارسال آزمایشات تشخیص مسمومیت الکل - انجام مکاتبات لازم با نیروی انتظامی - حضور پر رنگ نیروهای حراست مکاتبه برای هماهنگی بیشتر بامراکزدرماني نیروی انتظامی و همچنین هماهنگی برای حضور تعداد آمبولانس ها و راننده ها از مصوبات این جلسه بود.
این استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: با توجه به عواقب جبرانناپذیر بیتوجهی به حوادث و آسیبهای ناشی از استفاده مواد محترقه از همه شهروندان به ویژه جوانان و نوجوانان می خواهم از انجام هرگونه رفتار مخاطرهآمیز پرهیز کنند. خانواده ها با همراهی فرزندان خود و با نظارت و كنترل دقیق آنها از بروز حوادث تلخ و ناگوار چهارشنبه سوری جلوگیری كنند.
وی ابراز امیدواری کرد: شاهد كاهش صدمات و خسارات جانی و مالی شهروندان باشیم و روزهای پایانی سال را با كمترین حوادث سپری كنیم وان شاالله سال جدید را به دور ازهرگونه غم و اندوه و حسرت برای عزیزانمان شروع کنیم.