امکان دسترسی مجازی به جلسات مورنینگ بصورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور مهیا گردید
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضای تبریز بزرگترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی استان و مرکز ارجاع بیماران شمال غرب کشور بعنوان نخستین فیلد اجرایی کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب گردیده است.
دکتر وحیده صادقی گفت: بدنبال برگزاری جلسات اولیه مشترک بین کارگروه و مرکز و استخراج اولویت های کاری، کارگروه تحقیق وتوسعه در مرکز مستقر گردید و فعالیت خود را با جمع آوری آمار و اطلاعات همه جانبه در خصوص اولویت های کاری شروع کرد که پس از بحث و بررسی وضعیت موجود اقدام به ارائه مشاوره و راهکارهای مداخله ای جهت حل مسائل عمده مرکز خواهد کرد.
مسئول کارگروه تحقیق و توسعه، برگزاری مرتب جلسات گزارش هفتگی تحت عنوان مورنینگهای مدیریتی در روزهای یکشنبه هر هفته با حضور تمامی ذینفعان مجموعه و همچنین مسئولین سایر مراکز را از ویژگیهای برجسته این کارگروه جهت به اشتراکگذاری مسائل مبتلابه و مشابه دانست و افزود: تاکنون 5 گزارش برگزار گردیده و از هفته چهارم امکان دسترسی مجازی به جلسات مورنینگ بصورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور مهیا شده است.
دکتر وحیده صادقی گفت: علاوه بر راهنمایی و مشاوره در جهت حل مسائل سیستم سلامت و فیلد اجرایی، این مجموعه فرصتی در راستای ارتقای مهارتهای عملی و اجرایی دانش آموختگان و دانشجویان این حوزه و در نهایت بهبود مهارتهای مدیریتی آنان خواهد بود.
دکتر صادقی همچنین گفت: در مجموع 4 جلسه گذشته، آمار و اطلاعات و تحلیل های لازم درخصوص درآمد و هزینه بیمارستان و کسورات بیمارستانی واحدهای مختلف به تفصیل ارائه گردیده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و انتظار میرود در ادامه مسیر با تشکیل تیم های مداخله ای مشترک توسط مسئولین و کارشناسان مرکز و اعضای کارگروه، مداخلات لازم در حیطه های مورد بررسی به اجرا درآید.
وی در پایان اشاره کرد: جلسه اخیر گزارش مورنینگ نیز که در روز یکشنبه مورخه نهم بهمن ماه برگزار گردید، علاوه بر ارائه اطلاعات اولیه درخصوص شاخص های عملکردی اورژانس و واحدهای تصویربرداری مرکز امام رضا(ع) طی سالهای 1400 و 1401، به بحث و بررسی درخصوص علل و عوامل عمده کسورات درآمدی واحدهای مذکور و چالشهای مربوطه پرداخت.
گفتنی است: کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز با مشارکت قطب علمی و آموزشی مدیریت سلامت ایران و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به منظور بهره گیری از ظرفیتهای علمی اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و ارشد رشته های مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، سیاستگذاری سلامت، اقتصاد سلامت و فناوری اطلاعات سلامت در جهت کمک به حل مسائل و مشکلات اجرایی سیستم سلامت طراحی و راه اندازی گردیده است.