تاریخ : پنجشنبه 24 آذر 1401
کد 674

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع اساتید گروه ریه بیمارستان امام رضا (ع) تبریز:

همدلی بین اساتید عامل ارتقای کیفیت خدمات درمانی است

 


رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست صمیمی با اساتید گروه ریه بیمارستان امام رضا (ع) ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اساتید و جراحان بیمارستان امام رضا(ع) به بررسی و مشکلات پیش روی گروه جراحی ریه و همچنین راهکار های موجود پرداخت.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر بهمن نقی پور،  همزمان با روز بزرگداشت پدر واکسن ایران، دکتر سید حسین میر شمسی، در جمع صمیمی گروه ریه بیمارستان امام رضا (ع) حاضر شد و از تلاش های شبانه روزی آنان در راستای ارائه بهترین خدمات پزشکی به مردم و ارتقاء سلامت جامعه، تشکر و قدردانی کرد.

وی در این جلسه گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته دو روز در هفته در خدمت گروه های علوم پایه و علوم بالینی هستیم و از نزدیک روند درمان و مشکلات موجود را به طور کارشناسی باهم بررسی می کنیم چرا که معتقدیم هماهنگی بین بخشی یکی از مهمترین مسائل در حوزه درمان است.

وی افزود: ایجاد اعتماد و همدلی بین اساتید بخش های مختلف باعث ارتقا کیفیت در همه ابعاد می شود و اصلاح ساختار در این تشکیلات مکمل ارائه بهترین خدمات به مردم عزیزمان است.

دکتر نقی پور گفت: با ظرفیت های موجود در بدنه دانشگاه علوم پزشکی تبریز پتانسیل های لازم به منظور ایجاد رشته های جدید وجود دارد.

وی با اشاره به توانمندی اساتید گروه جراحی ریه خاطر نشان کرد: توان کسب رتبه اول در همه گروه های علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز وجود دارد و امروز شاهد توان بالای گروه حراجی ریه در سطح کشور هستیم.

او در ادامه گفت: در برخی از بخش ها با کمبود تجهیزات پزشکی روبرو هستیم و اولویت بندی ها انجام شده است و پیگیری های لازم به منظور تامین تجهیزات در حال انجام است.

در ادامه اساتید بخش ریه نیز با اشاره به استاندارد های رعایت شده در این بخش مطابق با استاندارد های کشورهای اروپایی و آمریکا، خدمات ارائه شده در این بخش و وسعت آن را روش های روز دنیا قابل مقایسه دانستند.

رئیس بخش بیماری های ریه و مراقبت های ویژه بزرگسالان ریه بیمارستان امام رضا (ع) دکتر خلیل انصارین عنوان کرد:

کمبود برخی دستگاه ها همچون الکتروکوتر و بادی پلتیسموگرافی و بروز رسانی برخی نرم افزارهای دستگاه ها و ترمیم فیزیکی بخش از جمله مواردی است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.  با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان اولین دانشگاه پتانسیل راه اندازی مرکز تخصصی و فوق تخصصی بیماریهای خواب  و همچنین ایجاد و تقویت بخش رسپیراتور تراپی را دارد، لذا امید می رود در آینده نزدیک با حمایت های رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز این مهم محقق گردد.