برگزاری اولین وبینار کنگره سالمندی سالم با موضوعات اختلالات نورودژنراتیو و تازه های تشخیصی و درمانی در سالمندان و اختلالات شایع روانپزشکی در سالمندان
اولین روز وبینار کنگره سالمندی سالم با موضوعات اختلالات نورودژنراتیو و تازه های تشخیصی و درمانی در سالمندان و اختلالات شایع روانپزشکی در سالمندان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت آنلاین و حضوری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از پژوهشکده سالمندی، صبح روز سه شنبه بیستم اردیبهشت 1401 در محل سالن کنفرانس بیمارستان امام رضا (ع)، اولین روز وبینار کنگره سالمندی سالم با موضوعات اختلالات نورودژنراتیو و تازه های تشخیصی و درمانی در سالمندان و اختلالات شایع روانپزشکی در سالمندان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت آنلاین و حضوری برگزار گردید.
در این وبینار اساتیدی از دانشگاه های مختلف کشور سخنرانی داشتند.
دکتر سعید صدیق اعتقاد دانشیار علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طی سخنرانی در ارتباط با ابزارهای توانبخشی شناختی در بیماران مبتلا به استروک بیان داشت که بیماری استروک قبلا به عنوان بیماری حرکتی شناخته میشد ولی اخیرا جنبه های شناختی این بیماری توجه ویژه ای شده و ابزار هایی که برای این کار ساخته شده حالت تقریبا ناشناخته تری نسبت به ابزارهای سنتی دارد.
دکتر فرهودی استاد نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارتباط با تازه های تشخیصی بیماری سکته مغزی اظهاراتی بیان کرد. وی گفت که قوی ترین عامل خطر سن بالاست، بنابراین در سنین بالاتر سکته مغزی بیشتر هست، چرا که عروق در آنان در طول زمان دچار آترواسکلروز میشود.
دکتر امیرمحمد جلادت استادیار طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در سخنرانی خود اظهار کرد: به نظر میرسد اصلاح رژیم غذایی خیلی از مشکلات سالمندی اعم از ضعف، تحلیل عضلانی و درد های مفصلی را بهبود میبخشد. در این زمینه رژیم مدیترانه ای به اصطلاح در دنیا خیلی معروف شده است ولی درحالی که بررسی رژیم غذایی طب ایرانی بتواند از آن رژیم غذایی قوی تر عمل کند.