دستگاه شتابدهنده انکور( Oncor ) در این مرکز نصب و راه اندازی گردیداین سیستم با شتاب دادن الکترون ، قادر به ایجاد باریکه های الکترونی با انرژیهای مختلف وهمچنین باریکه های فوتونی می باشد. تنوع انرژی الکترونهای آن از 6 تا 21 میلیون الکترون ولت امکان درمان ضایعات پوستی تا عمق 7 سانتی متری ایجاد می نماید. دارای دو انرژی فوتونی 6 و18 میلیون الکترون ولت می باشد که برای درمان تومورهای سروگردن ، تنه ولگن مناسب می باشد. از ویژگیهای مدرن این دستگاه مجهز بودن آن به کولیماتورهای چند برگه ای ( Multi-leaf collimator ) می باشد که درمان سه بعدی تطبیقی (3 dimensional conformal radiotherapy) را امکان پذیر می سازد. همچنین تکنیک درمانی پیشرفته تر از آن که در دهه اخیر بنام IMRT ابداع گردیده است نیز با این دستگاه قابل انجام می باشد. ویژگی دیگر این دستگاه توانایی ایجاد تصویر از ناحیه درمان با استفاده از فوتونهای پرانرژی می باشد که توسط سیستم تصویربرداری پورتال صورت می گیرد که مانند فلوروسکوپی و رادیوگرافی محل درمان را نشان می دهد ودقت هندسی درمان را تا 2 میلی متر را امکان پذیر می سازد
دستگاه شتابدهنده انکور( Oncor ) ساخت شرکت زیمنس می باشد که جهت ارتقاء کیفیت درمان و رفع نیازهای درمانی بیماران سرطانی مراجعه کننده به بخش پرتودرمانی بیمارستان امام رضا ، خریداری و نصب گردیده است. این دستگاه جزو اولین سیستم های با تکنولژی بالای نصب شده در سطح کشور و همچنین بخش های دولتی می باشد.
این سیستم با شتاب دادن الکترون ، قادر به ایجاد باریکه های الکترونی با انرژیهای مختلف وهمچنین باریکه های فوتونی می باشد. تنوع انرژی الکترونهای آن از 6 تا 21 میلیون الکترون ولت امکان درمان ضایعات پوستی تا عمق 7 سانتی متری ایجاد می نماید. دارای دو انرژی فوتونی 6 و18 میلیون الکترون ولت می باشد که برای درمان تومورهای سروگردن ، تنه ولگن مناسب می باشد. از ویژگیهای مدرن این دستگاه مجهز بودن آن به کولیماتورهای چند برگه ای ( Multi-leaf collimator ) می باشد که درمان سه بعدی تطبیقی ( 3 dimensional conformal radiotherapy ) را امکان پذیر می سازد. همچنین تکنیک درمانی پیشرفته تر از آن که در دهه اخیر بنام IMRT ابداع گردیده است نیز با این دستگاه قابل انجام می باشد. ویژگی دیگر این دستگاه توانایی ایجاد تصویر از ناحیه درمان با استفاده از فوتونهای پرانرژی می باشد که توسط سیستم تصویربرداری پورتال صورت می گیرد که مانند فلوروسکوپی و رادیوگرافی محل درمان را نشان می دهد ودقت هندسی درمان را تا 2 میلی متر را امکان پذیر می سازد. برای انجام این کار تصاویر سی تی اسکن از ناحیه مورد نظر را دریافت کرده و بازسازی سه بعدی انجام می دهد وسپس با تعیین نواحی تومورال وسالم توسط پزشک متخصص می تواند درمان ضایعه را به حداکثر رسانده ونواحی سالم اطراف ثومور را تا حدود زیادی حفظ نماید که در درمانهای کنونی امکان پذیر نمی باشد.