تاریخ : چهارشنبه 28 اسفند 1398

بازدید دکتر صومی

جلسه تبادل نظر رئیس دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان درگیر با بیماران کرونائی

بخش های مختلف مرکز

دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با همکاران و کادر درمان بخشهای ویژه مراقبت از بیماران کرونائی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز دیدار کرده و از نزدیک پیگیر روند درمان بیماران بستری کرونایی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز،دکتر محمد حسین صومی با حضور در بخشهای مختلف ارائه دهنده خدرمات درمانی و تشخیصی مرکز از نزدیک با روند درمان و چگونگی رعایت اصول ایمنی و موارد بهداشتی از سوی کارکنان به بیماران بستری کرونائی آشنا شده و لزوم اجرا و رعایت دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت جهانی را تاکید کرد.

بنابراین گزارش پس از بازدید از بخشهای مختلف مرکز رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز جلسه ای با پزشکان و متخصصین مرکز در جهت تبادل نظر و بررسی راههای برون رفت از این بحران را برگزار شد.

گفتنی است حاضرین در جلسه  نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص گذار از شرایط بحران و لزوم اتخاذ  تمهیدات ویژه برای کنترل و پیشگیری از انتشار کرونا ویروس در جامعه ارائه دادند.

​​​​​​