تاریخ : چهارشنبه 21 اسفند 1398

بازدید سردار خرم

مدافعان سلامت و مدافعان امنیت در یک قاب

فرمانده سپاه عاشورا
سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا از بخشهای مختلف مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز، سردار عابدین خرم در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدافعان حوزه سلامت اظهار داشت: خدماتی که کادر درمانی و پرستاران به مردم ارائه می دهند کمتر از نبرد در جبه ها نبوده و این نیز نبرد با دشمن سلامتی مردم است.

فرمانده سپاه عاشورا افزود: به عنوان سرباز ملت اعلام آمادگی می کنیم تا هرگونه کمک و خدمتی لازم باشد برای مردم انجام دهیم و امیدواریم بر این مشکل نیز پیروز شویم.

سردار خرم ضمن ابراز خرسندی از مدیریت و کنترل بحران در این مرکز ادامه داد: با توجه به گستردگی و سرعت تسری این ویروس در بین افراد جامعه و نیز ابتلای افراد بیشتر در جامعه تیم مدیریت این مرکز عملکرد بسیار خوبی داشته و در این مدت با اتخاذ تمهیدات لازم توانسته اند از نظر تجهیز و تهیه لوازم مصرفی عالی عمل نمایند.

وی ادامه داد : سپاه عاشورا همواره خود را از مردم ودر کنار مردم دانسته و برای هرگونه همکاری اعلام آمادگی می نماید.

همچنین در این دیدار دکتر مسعود فقیه دینوری رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز ضمن ارائه گزارشی از نحوه کنترل و مدیریت بحران و اقدامات درمانی و پیشگیرانه برای مبارزه با کرونا ویروس گفت : با وجود تمام مشکلات و سختی ها تمام تمهیدات لازم برای مقابله با این ویروس و ارائه خدمات درمانی به هموطنان اندیشیده شده و در حال حاضر با توان حداکثری آماده ارائه خدمات درمانی مناسب هستیم.

دینوری با تاکید بر لزوم همکاری های بین بخشی در مواقع بحران افزود: در شرایط بسیار حساسی قرار داریم و تمام ارگانها و نهادها مانند سالهای جنگ تحمیلی باید درکنارهم بوده و همکاریهای لازم را داشته باشند و اگر روحیه همکاری و جهادی را حفظ نمائیم قطعا پیروز این بحران خواهیم بود.

این گزارش می افزاید، در این دیدار سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا ، دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر مسعود فقیه دینوری رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با اهدا گل از زحمات کادر درمانی بخشهای اختصاص یافته به افراد مبتلا به ویروس کرونا تقدیر و تشکر کردند.