تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1398

عدم وجود بیمار کرونائی

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع)تبریز : بیمار فوت شده کرونایی در این مرکز نداریم

نبود بیمار فوت شده کرونائی ..
مسعود فقیه دینوری رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز گفت : تا کنون هیچ مورد فوت شده بر اثر کرونا ویروس در این بیمارستان نداریم.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز، به دنبال اخبار کذب و خلاف واقعی که در فضای مجازی انتشار یافته و موجب تشویش و نگرانی همشهریان عزیز شده رئیس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز این خبر را قویا تکذیب نموده و در همین راستا اظهار داشت : تا کنون هیچ مورد بیمار کرونایی اثبات شده در بیمارستان فوت نکرده است.

دینوری افزود : تا این لحظه حتی یک مورد مشکوکی که آزمایش مثبت کرونا ویروس در ایشان ثبت شده باشد در این مرکز وجود ندارد.

رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با تاکید بر اینکه رسانه ها در امر اطلاع رسانی درست و دقیق می توانند نقش مهمی در ایجاد فضایی عاری از تنش و تشویش اذهان داشته باشند، ادامه داد : از تمامی رسانه ها و جراید درخواست داریم تا هر گونه اخبار و اطلاعاتی که در جهت تنویر افکار عمومی مورد نیاز دارند صرفا از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریزکسب نمایند.

دینوری ابراز داشت: انتشار اخبار کذب و خلاف واقع می تواند در این شرایط تشویش افکار عمومی را به دنبال داشته و انجام این امور صرفا برای اهداف سودجویانه از طرف برخی افراد سود جو صورت میگیرد.

وی در پایان اضافه کرد: همکاران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به طور شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات اصحاب رسانه بوده و هرگونه اخبار و اطلاعات مورد نیاز را می توانند در اختیار رسانه ها و جراید قرار دهند.