تاریخ : دوشنبه 5 اسفند 1398

بازدید استاندار

استاندار آذربایجان شرقی از مرکزآموزشی ودرمانی امام رضا (ع) تبریز بازدید کرد

بازدید آمادگی برای کرونا

استاندار آذربایجان شرقی از مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز بازدید و آمادگی این مرکز را برای مقابله احتمالی با کرونا ویروس بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز ، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی ضمن بازدید از بخش اورژانس و عفونی از چگونگی و نحوه ارائه خدمات درمانی و آمادگی این مرکز برای مقابله احتمالی با کرونا ویروس مطلع شد.
بر همین اساس مسعود فقیه دینوری رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با ارائه گزارشی از آمادگی کامل این مرکز برای مقابله احتمالی با کرونا ویروس خبرداد.
دینوری بر لزوم همکاری های بین سازمانها و ادارت  برای مواقع بحرانی تاکید کرده و از استاندار آذربایجان خواست تا
در تامین لوازم مصرفی این مرکز، شرکتها و سازمانها اهتمام ویژه ای داشته باشند.
بنابر این گزارش استاندار آذربایجان شرقی  نیز از صدور دستورات ویژه رئیس جمهور و پیگیریهای استانداران و ایجاد هماهنگی های لازم برای گذار از بحرانهای  احتمالی خبر داد.

این گزارش می افزاید، در این بازدید محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی  و روزبه رجائی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز استاندار آذربایجان شرقی را همراهی کردند.

​​​​​​