تاریخ : دوشنبه 7 بهمن 1398

عمل جراحی مغز

عمل موفقیت آمیز مغزدختر 9 ماهه

عمل موفقیت آمیز عمل جراحی مغز
عمل جراحی مغز نوزاد 9 ماهه که با تشخیص کرانیوسینوستوس ( بسته شدن زود رس درزهای جمجمه ) با موفقیت انجام شد.
به گزارش روبط عمومی مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز،دکتر فیروز صالح پور فلوشیپ جراحی مغز و ستون فقرات اظهار داشت: والدین این نوزاد با علائم رشد نامتوازن مغز به مرکز مراجعه کرده و بعد از تشخیص نوع بیماری اقدام به عمل جراحی گردید.
صالح پور گفت: به دنبلا بسته شدن زود رس درزهای جمجمه شکل سر نا متوازن شده و رشد غیر طبیعی را به دنبال دارد و پس از معاینات اولیه بر روی بیمار با تشخیص کرانیوسینوستوس بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت که وضعیت عمومی ریحانه 9 ماهه خوب بوده و در هوشیاری کامل به سر می برد.
جراح مغزو ستون فقرات بیمارستان امام رضا (ع) افزود: در طول 8 ساعت مدت زمان این عمل ارتفاع جمجمه را کوتاه کرده و درزهای بسته مغز را گشوده و سخت شامه را نیز کوچک کرده و جمجه را به جلو کشیدیم و علاوه بر این موارد کاسه چشمها را نیز به سمت جلو کشیده و در جای خود ثابت کردیم .
وی ادامه داد: این نوع بیماری از دسته بیماریهای نادر به حساب می آید که خوشبختانه درمان و عمل جراحی این نوع بیماری در تبریز میسر بوده و امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات تشخیصی درمانی بموقع در جهت تزریق امید به جامعه نقشی داشته باشیم.
صالح پور با اشاره به اینکه وضعیت عمومی ریحانه 9 ماهه امید بخش هست اضافه کرد: در حال حاضر ریحانه کوچولو در بخش مراقبت های ویژه بستری بوده و امیدواریم پس از چند روز ترخیص شده و روند رشد طبیعی مغز و جمجمه را داشته باشد.
این گزارش می افزاید: فیروز صالح پوراستاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فلوشیپ جراحی مغز و ستون فقرات به طور متوسط ماهانه تعداد 50 مورد عمل جراحی مغز و ستون فقرات در مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز به انجام می رساند.