دومین کنگره بین المللی تازه های گوش،حلق و بینی در تبریز برگزار شد
دومین کنگره بینالمللی تازه های گوش،حلق و بینی با شرکت مهمانان شش کشور خارجی و اساتید دانشگاه های کشوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ،محمد خانشی مدیر اجرایی کنگره اظهار داشت: در چندین دهه گذشته کنگره بینالمللی گوش، حلق و بینی در شمالغرب برگزار نشده و سال قبل با برگزاری اولین کنگره بینالمللی تازه های گوش، حلق و بینی در تبریز استارت کار زده شد و امسال نیز دومین کنگره را با موفقیت در تبریز برگزار کردیم.
خانشی گفت: مهمانان و مدعوین این کنگره از مهمترین اساتید کشورهای آمریکا،آلمان، هلند،فرانسه، ایتالیا و ترکیه و دانشگاه های تهران،شیراز و مشهد هستند که در طی دو روز متوالی در مورد تازه های گوش، حلق و بینی با ارائه مقالات و بررسی پیشرفتهای انجام یافته در جهان بحث و گفتگو کردند.
وی افزود: یکی از اساسی ترین موضوعات در این کنگره پرداخته شد این است که تازه ترین علوم و تحقیقاتی که در مورد گوش، حلق و بینی در سطح جهانی به آن دست یافته شده طرح و معرفی شدند.
خانشی با اشاره به تعداد مقالات دریافت شده در این کنگره ادامه داد: بیش از 80 مقاله برای این کنگره دریافت شده است که برخی از اساتید در مورد مقاله های ارسالی خود با ارائه سخنرانی توضیحات و نکات ضروری را ارائه دادند.
مدیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تازه های گوش، حلق و بینی با اشاره به اهمیت برگزاری این کنگره در شمالغرب اضافه کرد: برگزاری کنگره ای در این سطح را میتوان از دو منظر برای دانشگاه علوم پزشکی استان مفید دانست نخست اینکه در جهت ارتقاء سطح علمی دانشگاه میتواند مفید و یک تبادل اطلاعاتی با سایر مراکز علمی تحقیقاتی دنیا باشد و دوم اینکه مهمانانی که چه از داخل و چه از خارج از کشور به تبریز دعوت میشوند با پیشرفتهایی که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز هست آشنا شده و هم در جهت فرهنگی و گردشگری برای شهر تبریز میتوانند مفید باشند.
خانشی در پاسخ به این سوال که آیا استاندارد و یا جایگاه علمی خاصی برای یک دانشگاه لازم هست تا چنین کنگره هایی را بتوان برگزار کرد، گفت: برای برگزاری این کنگره از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید دو نوع مجوز گرفته شود که خود دانشگاه در صدور مجوز نقشی نداشته و خود وزارت خانه اقدام به صدور مجوز می کند و نخست مجوز سطح علمی دانشگاه و سطح آموزش و بازآموزی یک دانشگاه هست و دوم مجوز برگزاری در سطح بینالمللی ست که خود وزارت خانه با تایید اینکه آیا این کنگره از نظر سخت افزاری و نرم افزاری استانداردهای لازم را دارد یا خیر، در صورت وجود شرایط برای برگزاری مجوزهای لازم صادر می شود.
خانشی افزود: برگزاری این نوع کنگره ها زمان بر بوده و گاها برای برگزاری باید حداقل 8 ماه قبل برنامه ریزی کرده و موارد علمی و سخت افزاری ومادی را فراهم آوریم.
مدیر اجرایی دومین کنگره بینالمللی تازه های گوش، حلق و بینی، ضمن اشاره به پیشرفت های چشمگیری که در علوم پزشکی در ایران به ثبت رسیده گفت: از نظر علمی و پیشرفت علم پزشکی کشور ما در منطقه در جایگاه بسیار مناسبی قرار دارد از این رو به جرات می شود گفت تکنیکهایی که در اروپا و سایر کشورهای پیشرفته از آنها بره گیری میشود در ایران نیز همان است اما به لحاظ وجود تجهیزات مورد نیاز از برخی استانداردها هنوز فاصله داشته و این ناشی از تحریمهایی است به صورت یک طرفه به کشور ما تحمیل کرده اند.
خانشی ادامه داد: از دیگر رویدادها مهمی که در این کنگره رخ داد این بود که فارغالتحصیلان رشته گوش، حلق و بینی پنجاه سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تبریز را دعوت کرده و تجدید خاطره ای برای این اساتید شد.