خلیل محمودزاده : ترنم حضورخیرین در جامعه عامل جوشش چشمه های معنویت است.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز خلیل محمودزاده گفت: اهدای تجهیزات پزشکی ابزارهای ضروری و حتی وسایل مصرفی توسط خیرین سلامت به مراکز درمانی یک اقدام خیرخواهانه و مهم است که میتواند به بهبود خدمات درمانی و ارتقای سطح سلامت جامعه کمک کند .
وی افزود: خیر بزرگوار سلامت هادی فضلعلیزاده مدیر عامل شرکت بین المللی حمل و نقل جاده ابریشم با اهدای شانزده دستگاه کولر گازی به مرکز امام رضا(ع) تبریز به بهبود شرایط آسایش بیماران و کادر درمان کمک کردند.
مدیر عامل موسسه خیریه بیمارستان امام رضا(ع) با بیان اینکه ترنم حضور خیرین شریف و خداجو در جامعه عامل جوشش چشمه های معنویت است ، اظهار داشت: با همدلی و همیاری خیرین می توان گام های موثری در راستای پیشبرد اهداف حوزه سلامت و خدمت رسانی شایسته تر به مردم در این عرصه برداشت.
وی در پایان ضمن تقدیر از مهندس هادی فضلعلیزاده خیر سلامت که شانزده دستگاه کولر گازی به ارزش تقریبی یک میلیارد و دویست میلیون تومان به مرکز اهدا کرده اند گفت: ایشان ازجمله خیرینی هستند که برای احداث ساختمان همراه سرای مرکز نیز قدم های خوبی برداشته اند ، که با تحقق آن دغدغه های بیماران بستری و نیز همراهان آنها که از بابت بیتوته با مشکل اساسی مواجهند کاهش خواهد یافت.