تاریخ : سه شنبه 1 اسفند 1402
کد 1052

انتخاب فریده پرنیان بعنوان مددکار نمونه استان آدربایجان شرقی

مراسم بزرگداشت روز ملی مدد کاری اجتماعی به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مراسم بزرگداشت روز ملی مدد کاری اجتماعی با حضور مددکاران اجتماعی و سلامت یاران مراکز آموزشی و درمانی و شبکه های بهداشت ودرمان سطح استان آذربایجان شرقی روز دوشنبه سی ام اسفند ماه 1402 در سالن مرکز مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

دکتر جواد احمدیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک روز مددکار به همه مددکاران اجتماعی استان و با اشاره به آمار سازمان جهانی بهداشت که یک نفر از هر دو کودک معادل یک میلیارد کودک در جهان سالیانه از خشونت رنج می برند و باید جامعه را برای رشد و شکوفایی کودکانمان ایمن بسازیم گفت: مدد کاری یعنی کمک به بیماران آسیب پذیر و دستگیری از بیماران نیازمند.

وی گفت: مددکاران اجتماعی ما در مراکز درمانی و خصوصی زمانی در کارشان موفق خواهند بود که این کار را با عشق، علاقه و همراه با مهارتهای علمی و عملی انجام دهند.

دکتر احمدیان با اشاره به تمهیدات ویژه ای که وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نسبت به کمک بیماران نیازمند انجام داده است گفت: مددکاران با ارائه راهکارهای مناسب مانند ثبت نام در سامانه مربوطه بیمارانی را که توان پرداخت هزینه های درمانی و دارویی و... را ندارند یاری می کنند.

وی با اشاره به اینکه رفع مشکلات بیماران نیازمند جزو اولین اولویت های یک مددکار اجتماعی است افزود: همکاران در ارجاع این بیماران نیازمند جهت بهره مندی از خدمات پزشکی و راهنمایی و ارجاع  آنان به متخصصان برای دریافت خدمات مناسب هماهنگی های لازم را انجام دهند.
دکتر احمدیان با تاکید بر حمایت از بیماران نیازمند و ارائه تخفیفات لازم از سوی مددکاران افزود: خدمات حمایتی بیماران نیازمند شامل هزینه های بیماران پیوندی، ناباروری و بیماریهای صعب العلاج و ... است.
 دکتر علی عبادی مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، نیز در این مراسم ضمن عرض تبریک به همه مددکاران اجتماعی و با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت مددکاری اجتماعی در استان ما رو به رشد است گفت: امیدواریم در سال های آتی با تامین کامل نیروی انسانی و ماندگاری نیرو ها در مراکز به وضعیت مطلوبتری دست پیدا کنیم.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از مددکاری اجتماعی استان گفت: در حال حاضر تعداد مراکز آموزشی، درمانی و بیمارستان های تابعه مجری پروتکل های مددکاری اجتماعی در استان 26 مرکز با 42 نفر پرسنل مشغول فعالیت هستند.

دکتر عبادی گفت: امیدواریم با همکاری شما مددکاران در برنامه ریزی و ارائه آموزش های لازم و در قالب طرح های تشویقی و یا استفاده از تجربیات بهینه سنوات گذشته بتوانیم ارجاع از طریق کادر درمان را در مراکز افزایش دهیم.

دکتر عبادی، نسبت حمایت اقتصادی از بیماران بر موارد بستری ارزیابی شده در نه ماهه سال 1402  را 11/7 درصد اعلام کرد و افزود: باید در حمایت از بیماران نیازمند، مددکاران نهایت تلاش و همکاری های لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: با همکاری واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان، دوره های آموزشی ضمن خدمت برای این گروه در سال 1402 به صورت غیر حضوری در خصوص مددکاری اجتماعی مداخله در بحران خودکشی، آشنایی مددکاران اجتماعی و روان شناسان بالینی مراکز درمانی با تکنیک های مهارتهای زندگی و کاربرد آنها در فرایند ارزیابی بالینی بیماران و ... برگزار شد.

وی در خاتمه سخنان خود با اشاره به اینکه استان ما یکی از استان هایی که است که در سالمندی روند روبه رشدی دارد اظهار امیدواری کرد: با تقویت سازمانهای مردم نهاد و استفاده از پتانسیل خیرین،  مراقبت درمنزل و حمایت از بیماران سرطانی و صعب العلاج بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.

در این جلسه از فریده پرنیان کارشناس مددکاری بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بعنوان کارشناس نمونه استان تقدیر شد.