نو جوان 12 ساله تبریزی با اهدای عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید زندگی

یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ 94 1 دقیقه
نو جوان 12 ساله تبریزی با اهدای عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید زندگی

خانواده نیک اندیش و بزرگوار نوجوان مرحوم، امیررضا مولا آقائی بعد از تائید مرگ مغزی به اهدای عضو رضایت دادند.

 
 
 به گزارش روابط عمومی مرکز امام رضا (ع) تبریز و به نقل از واحد فراهم آوری اعضای مرکز، در اردیبهشت ماه  1403 با اهدای عضو توسط یک بیمار مرگ مغزی ، اعضای این فرد نجات بخش جان 3 نفر بیمار در لیست انتظار اهدای عضو شد.
 
براساس همین گزارش با رضایت خانواده مرحوم امیررضا مولا آقائی نوجوان 12ساله اهل تبریز ساکن تهران که در اثر تصادف دچار مرگ مغزی شده بود به سه نفر از بیماران زندگی دوباره بخشید.
 
کبد این مرحوم به یک خانم 26 ساله اهل خوی و کلیه های مرحوم به آقای 9 ساله اهل میاندوآب و آقای 21 ساله اهل خوی که در لیست انتظار اهدا عضو بودند پیوند زده شد.
 
خانواده‌های ایثارگر بیماران دچار مرگ مغزی با دلی بزرگ و قلبی مهربان و پُراز عشق برای اهدای عضو عزیزشان اقدام می کنند و نام عزیزشان  را تا ابد زنده نگه می دارند.
 
قابل ذکر است: مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز تنها مرکز پیوند اعضای کبد و پانکراس و کلیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد .
 
شناسه مطلب 76700
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: