انجام موفق جراحی مشترک تومور پیشرفته گردن و نخاع

پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ 148 1 دقیقه
انجام موفق جراحی مشترک تومور پیشرفته گردن و نخاع

جراحی مشترک تومور پیشرفته گردن و نخاع با همکاری گروههای جراحی اعصاب و جراحی توراکس با موفقیت انجام شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) جراحی مشترک تومور پیشرفته گردن و نخاع با همکاری گروههای  جراحی اعصاب و جراحی توراکس در مرکز امام رضا(ع) با موفقیت انجام شد. بیمار پسر جوان بیست و یک ساله با بیماری مادرزادی نوروفیبروماتوزیس با تومورعصبی بشکل دمبل بود که قسمتی از تومور داخل گردن و قسمتی دیگر در داخل نخاع بیمار نفوذ کرده بود.


بنا به همین گزارش : بیمار تحت جراحی مشترک باهمکاری گروه جراحی توراکس با ریاست دکتر شهریارهاشم زاده و گروه جراحی اعصاب با  مسئولیت دکتر مسلم شاکری و گروه بیهوشی دکتر مرجان دهدیلانی قرار گرفت. در این عمل جراحی جهت جلوگیری ازآسیب نخاع حین عمل از مانیتورینگ عصبی در این مرکز استفاده گردید.
به لطف خدا ابتدا با انجام جراحی از پشت گردن ، تخلیه تومور صورت گرفت و سپس با جراحی از قدام گردن ، تخلیه کامل آن با موفقیت انجام شد.

شناسه مطلب 96269
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: