بیست وهفتمین پیوند کبد سال 1402 در مرکز امام رضای تبریز

انجام موفقیت آمیز بیست وهفتمین پیوند کبد در بیمارستان امام رضای تبریز

یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ 112 1 دقیقه
انجام موفقیت آمیز بیست وهفتمین پیوند کبد در بیمارستان امام رضای تبریز

اهدای عضو شادروان نورالدین عباس نژاد نجات بخش یک بیمار شد

 

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضای تبریز: بیست وهفتمین پیوند کبد در سال 1402 در مرکز امام رضای تبریز با موفقیت انجام شد.
 
بنا به همین گزارش  شادروان نورالدین عباس نژاد 43 ساله اهل تبریز که دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده بزرگوارو سخاوتمندشان نجات بخش جان یک  بیمار شد و عضو کبد اهدا شده بعد از جداسازی به یک بیمار 25 ساله اهل تبریز پیوند زده شد.
 
شایان ذکر است: بخش پیوند کبد بیمارستان امام رضای تبریز به عنوان تنها بخش پیوند در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده مجهز به امکانات و نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص با توانمندی‌های خاص علمی است.این مرکز تا کنون بیش از 100 پیوند کبد را با موفقیت انجام داده است و این پیوند بیست و هفتمین پیوند کبد در سال جاری است و همچنین  شانزدهمین اهدای عضو  در سال 1402 در این مرکز می باشد.
 
شناسه مطلب 76522
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: