دکتر محمد زاده: اعتبار بخشی خاص ترین اتفاق در بیمارستان ها می باشد

دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ 127 1 دقیقه
دکتر محمد زاده: اعتبار بخشی خاص ترین اتفاق در بیمارستان ها می باشد

ارزیابی ادواری اعتبار بخشی مرکز آموزشی،درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریز



برنامه یک روزه ارزیابی ادواری اعتبار بخشی مرکز آموزشی،درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریز در روز دو شنبه تاریخ 16/12/1400 با حضور فعال مسئولین و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه صورت گرفت .

رئیس مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) در شروع برنامه اعتبار سنجی گفت: اعتباربخشی به منظور ایجاد اعتماد عمومی بعنوان یک ابزار سیستماتیک و هدفمند، جهت تأمین ایمنی بیمار، همراهان و کارکنان و بهبود مستمر کیفیت تمام خدمات قابل ارائه در بیمارستان، مدیران و سیاست گذاران نظام سلامت را در عمل به وظایف خطیر خود در حوزة مراقبتی یاری مینماید.

ایشان از بحث اعتبار بخشی در بیمارستان ها بعنوان خاص ترین اتفاق یاد کرد . در پایان اعضای تیم ارزیابی بیمارستان همراه با مسئولین به بازدید از بخش های مختلف بیمارستان در واحدهای مورد نظر حضور پیدا کردند.












 


 
شناسه مطلب 76038
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: