برگزاری دوره آموزشی CRRTویژه پرستاران بخش‌های مراقبتهای ویژه

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ 7 1 دقیقه
برگزاری دوره آموزشی CRRTویژه پرستاران بخش‌های مراقبتهای ویژه

دوره آموزشی CRRT ویژه پرستاران مرکز امام رضا(ع) در اسفند ماه 1403 برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی مرکز امام رضا(ع) تبریز، یک دوره آموزشی CRRT (نوعی درمان تصفیه خون) با هدف ارتقا سطح دانش ومهارت بالینی و آشنایی پرستاران بخش‌های مراقبتهای ویژه مرکز با تکنیک CRRTبه همراه ارائه گواهینامه برگزار شد.

 بنا به همین گزارش «تعریف و تاریخچه CRRT»، «اندیکاسیونCRRT»،«مقایسه همودیالیز و CRRT»، «مکانیسم‌های موثر بر CRRT»، اجزا ماشین و تجهیزات CRRT» و مانیتورینگ بیمار» و دیگرمباحث اصول و تکنیک های crrt ،مراقبت های پرستاری و مدیریت عوارض جانبی از جمله سرفصل‌های این دوره آموزشی به شمار می‌رود.

شایان ذکر است: این دوره آموزشی در تاریخ 5/12/1403 به مدت سه روز به صورت تئوری و عملی برای ارتقای مهارت پرستاران در زمینه انجام پروسیجرهای crrt  برگزار گردید و انتظار می رود با برگزاری این دوره های آموزشی کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران دیالیزی افزایش یابد.

 
شناسه مطلب 77009
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: