وب سایت قدیمی مرکز
گالری تصاویر
آرشیو فیلم
Toggle navigation
EN
معرفی مرکز
معرفی مرکز
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
معرفی مرکز دریک نگاه
حوزه ریاست
معاونت آموزشي و پژوهشی
معاونت درمان
معاونت توسعه مدیریت و منابع
اداره حراست
مدیریت پرستاری
اداره بهبود کیفیت و ایمنی بیمار
بخش هاي درماني
درمانگاه
پاراكلينيك
اورژانس
بخش هاي بستري
اتاق عمل
فراهم آوری اعضا
میز خدمت مراجعین
راهنمای مراجعین
نکات آموزشی برای بیماران
مدارک مربوط به پذیرش وترخیص بیماران
نکاتی ضروری پذیرش بیماران
بیمه های طرف قرارداد
تعرفه خدمات بیمارستانی
اسامی پزشکان مرکز
فلوچارت های مرکز
فرمهای نظر سنجی مرکز
میز خدمت کارکنان
میز خدمت کارکنان
اتوماسيون اداري (Didgah)
اتوماسيون اداري(Office)
فیش حقوقی
تربیت بدنی مرکز
سامانه نقل و انتقالات
درخواست پست الکترونیکی
سامانه الکترونیک درخواست کالا
سامانه جامع آموزشی هم آوا
آزمون ضمن خدمت
جستجوی فهرست کتابخانه ای (نرم افزار آذرسا)
فرم های نظرسنجی
مجله علمی-خبری
کتابخانه
استودیو کووید
کمیته اخلاق پزشکی مرکز
توسعه تحقیقات بالینی
وبینار و کنگره
بیماران بین المللی
نشریه سلامت
EN
ورود
کارکنان
مراجعین عمومی
جستجو
تغذیه
تغذیه
معرفی واحد تغذیه
شرح وظایف واحد تغذیه
راهنما و محتوای آموزشی
چارت سازمانی واحد تغذیه
فرم نظرسنجي
معرفي بخش تغذيه مركز آموزشي، درماني و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبريز
دسترسی به غذای سالم و باکیفیت، حق هر انسانی است. خدمات غذایی و مراقبتهای تغذیهای مناسب در بیمارستان، در بهبود بیماران اثرات مفید و انکارپذیری دارد. ابتلاء بیماران بستری به سوءتغذیه، غیرقابل قبول است و منجر به افزایش مدت اقامت بیمارن در بیمارستان، طولانی شدن مدت بازتوانی و هزینههای غیرضروری برای مراقبتهای بیمار خواهد شد. غذای ارائه شده در بیمارستان ضمن تأمین نیازهای فیزیولوژی، جنبهی درمانی دارد. یکی از اجزای اساسی در مدیریت خدمات غذایی بیمارستان، رضایت بیماران بستری است که خود اجزاء متعدد و پیچیدهای دارد.
بخش تغذیه یکی از اجزاء لاینفک بیمارستان است که شامل دو واحد مستقل 1- مشاورهی تغذیه و رژیم درمانی (مشاوره بیماران بستری در بخشها و سرپایی در کلینیک) و 2- خدمات غذایی (برنامهریزی و کنترل مواد غذایی خریداری شده، انتقال موادغذایی خام یا فرآوری شده، انبارداری، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذاهای اصلی و میان وعدههای غذایی، بوفهی مواد غذایی و سالنهای سرو غذا) با کارشناسان مستقل بوده و وظایف این دو واحد را به عهده دارد.
با توجه به این که تصویب و ابلاغ دستورالعمل اجرایی بخش تغذیهی مراکز آموزشی و درمانی و تفکیک آن به دو واحد مستقل در سال 1397 صورت گرفته است، کارشناسان تغذیهی مرکز کماکان و همزمان؛ البته با برنامهریزی دقیق؛ وظایف هردو واحد یعنی مربوط به خدمات غذایی و مشاورههای تغذیه و رژیم درمانی را انجام میدهند.
ادامه مطلب
محتوای آموزشی تغذیه ای
چارت سازمانی
نوشته شده
توسط
خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
ویرایش شده
توسط
مریم حسن خانی
تعداد بازدید : 9541