حضور خادمان حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت میلاد کریمه اهل‌بیت (س)

دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ 4 1 دقیقه
حضور خادمان حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت میلاد کریمه اهل‌بیت (س)

به مناسبت میلاد کریمه اهل‌بیت (س)، خادمان حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) حضور یافتند.

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، جمعی از خادمان حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز، آئینی معنوی و پرشور برگزار کردند.

در این مراسم، پرچم متبرک گنبد مطهر حضرت معصومه (س) در بخش‌های مختلف مرکز گردانده شد و بیماران، همراهان و کارکنان مجموعه با این پرچم نورانی تبرک جستند.

حال‌وهوای معنوی و عطر حضور خادمان آستان مقدس، فضای مرکز را آکنده از شور و محبت اهل‌بیت (ع) کرد و بسیاری از بیماران این حضور را مایه آرامش و امید خود دانستند. کارکنان مرکز نیز ضمن ابراز قدردانی، این اقدام را عامل تقویت روحیه و ایجاد انگیزه در محیط درمانی عنوان کردند.

این برنامه بخشی از ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت است که با هدف ترویج فرهنگ محبت اهل‌بیت (ع) و ایجاد دلگرمی و نشاط معنوی در میان بیماران و کادر درمان برگزار می‌شود.

شناسه مطلب 105258
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: